TDA-Behandelingen

De nieuwe TDA anti-aging behandeling voelt als een streling over de huid
Geen pijnlijke en belastende botoxbehandeling of facelift met verlies van de karakteristieke persoonlijke uitstraling, maar toch een stralende jonge huid. Lange tijd leek dat onmogelijk, de theoretische kennis was aanwezig, maar de praktische uitwerking gaf problemen.

Nu is er TDA; TransDermal Application.
Een computergestuurde methode voor huidverjonging waarbij een jetstream van pure zuurstof en werkzame stoffen de diepe huidlagen bereikt zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s. De huid wordt zelfs niet aangeraakt. Door middel van zuurstof worden op de huid aangepaste werkstoffen, in de huid getransporteerd. Het voelt aan als een vochtig windje.

Gedurende het leven neemt de kracht van de cellen af (door normale veroudering).
Transdermal Application verjongt!
De cellen worden krachtiger en delen zich in jongere nieuwe cellen. Het verouderingsproces wordt vertraagd. De huid gaat er direct mooier en jonger uitzien. Er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht, die iedereen ziet, maar die niet te benoemen is.
Deze behandeling is voor iedereen bereikbaar (vanaf € 37,50 tot € 57,50).
Het wordt aangeraden om met een kuur te beginnen. Daarna is het een kwestie van 1 keer in de maand bijhouden.
Het proberen van deze behandeling is zeer de moeite waard. De klanten die al kennis hebben gemaakt met TDA zijn erg enthousiast.

Seyo TDA behandeling schoonheidssalon ochten