Microdermabrasie

Microdermabrasie is een methode waarbij de applicator ronddraaiende bewegingen maakt om een minuscuul laagje van de opperhuid te verwijderen. Op effectieve wijze worden de dode- en beschadigde huidcellen verwijderd. Het activeert de natuurlijke huidfuncties waardoor er een algehele verbetering en verjonging van de huid plaats vindt. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en vergroot de opname capaciteit van werkstoffen die in cosmetische producten zitten. Microdermabrasie zorgt voor een mooie, gezonde en frisse huid die glad en zacht aanvoelt. Aangezien we ook een stukje bescherming van de huid afhalen, kan deze behandeling alleen worden ondergaan wanneer de zon niet ( fel ) schijnt. 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Na de eerste behandeling is al direct resultaat zichtbaar; de huid is weldoorbloed en voelt zacht en glad aan. Afhankelijk van uw huidconditie en behandelwens zijn er meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen wordt gewerkt in een kuurverband van 6 tot 8 behandelingen. Hierbij wordt gewerkt met een interval van 1-2 weken. Om een goede huidconditie te behouden wordt iedere 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling aanbevolen.

Na de behandeling is de huid verdund en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarom is het noodzakelijk om meerdere malen per dag met het desensibilzing serum de huid te hydrateren en de huid te beschermen met een SPF 30 crème. Er is een starterskit verkrijgbaar met de SPF 30 crème en het serum. Deze zijn ten zeerste aan te raden.

Resultaten van microdermabrasie:

  • Opfrissing voor mensen met een vale teint (rokershuid).

  • Normalisatie van de overvette huid.

  • Effectief voor een futloze, droge en ruwe huid.
  • Vervagen van fijne lijntjes, ondiepe rimpeltjes en (acne) littekens.
  • Verfijnen en egaliseren van een grove huidstructuur en/of verstopte poriën.
  • Het enigszins verstevigen van een verslapte huid.
  • Stimuleren van de celregeneratie, aanmaak van collageen en elastine voor een schitterende nieuwe huid.
  • Behandelt acne en een onzuivere huid.
  • Het egaliseren van kleine oneffenheden.

Microdermabrasie geeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid.

 

Prijzen

Microdermabrasie behandeling gelaat

Reinigen, fruitzurenpeeling, 2 x microdermabrasie, verkoelend masker, massage met hydraterende gel, oog- lip- hals- en dagcrème worden ingemasseerd met de coldstones. Inclusief een hydraterend serum voor thuis t.w.v. €41,-. Vraag naar alle mogelijkheden van microdermabrasie.

125,00

Microdermabrasie behandeling gezicht en hals

Microdermabrasie gezicht met hals.

104,95

Skin Wizzard

Intensief anti-ageing effect. Polijsten en verfijnen van de huid voor een vale huid, grove poriën, lijntjes en rimpeltjes en een vette huid. Stimuleert de doorbloeding, lijntjes en rimpeltjes worden minder diep.

79,50